{1 - 24} GreyGrey
{25 - 49} GreenGreen
{50 - 499} BlueBlue
{500 - 4999} OrangeOrange
{5000 - 24999} RedRed
{25000+} BlackBlack

Please confirm that you would like to report this for an admin to review.


יציבות במשבר

ראשית כל סליחה שרשמתי השאלה תחת קטגורית כלכלת משפחה – פשוט לא ראיתי קטגוריה שמתאימה במדויק לשאלתי.
השאלה: בצעד 7 למדנו על היחס לכשלונות שהם בעצם הזדמנות לצמיחה על ידי בחינה מחדש של הערכים וכו' ויצירת כיוון חדש. לכאורא יש בגישה זו סכנה מסויימת של חוסר יציבות והתמדה שהרי אם לאחר כל כשלון אני אשנה את ההסתכלות שלי על העולם ואצא לדרך חדשה אולי אף בתחום אחר אז לא אצליח להתמיד בשום תחום וכמובן זה לא יביא לי הצלחה?!



Confirm that you would like to Remove Email Alerts for your question. You cant undo this and you will not be able to re-subscribe.


Tags

1 תשובה

תודה לך על השאלה הנפלאה.
בחינה מחדש של הערכים ויצירת כיוון חדש אינה אומרת בהכרח לנטוש את הדרך הישנה לחלוטין אלא יתכן שזה ישפוך אור על משהו מהותי בעסק קיים שאינו מדויק יותר ואדייק אותו ועל ידי כך אשפר את העסק.
יתכן שהוא יאפשר לי דווקא את הצמיחה הבאה בתחום שלי במקום עבודה חדש, כעצמאי או כשכיר.
הרעיון של להשתמש במשבר לבחינה מאפשר לי זמן הסתכלות מחודשת על הדברים, בעיני קצת בדומה לזמנים דין וחשבון שמציעים לנו מועדים מסויימים בלוח השנה היהודי. התשובות ימצאו בתוכנו ויהדהדו לנו את הידיעה והאמת הפנימית – יצביעו איפה לחזק, איפה לשנות, איפה להעזר.
משבר עם כך הוא הזדמנות להתבוננות פנימית שבהכרח, אם תעשה נכון, תאפשר שיפור דיוק וצמיחה.
ימים נפלאים.

Confirm that you would like to select this answer as the "Best Answer" to your question. This will bring this answer to to top and be highlighted as "Best Answer". You can always change this if a better answer is given.


אתה צריך להיות מחובר כדי לענות על השאלה הזו

כבר רשום, התחברות
לא חבר עדיין? הרשמה
דילוג לתוכן